Transport moloz Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6, este oferta de baza a companiei si a fost dezvoltat pentru a raspunde unei necesitati obiective.

Serviciul transport moloz Bucuresti este oferta de baza a firmei CTA HIGH TRANS SRL si a fost dezvoltat pentru a raspunde unei necesitati obiective. Ritmul de reconfigurare, consolidare si redecorare a vechilor spatii din Bucuresti si zona judetului Ilfov s-a accelerat si a impus cresterea cererii si a ofertei pentru aceasta prestatie.

Oferim serviciile noastre in urmatoarele zone:

– Transport moloz Bucuresti sector 1, transport moloz Bucuresti sector 2, transport moloz Bucuresti sector 3, transport moloz Bucuresti sector 4, transport moloz Bucuresti sector 5, transport moloz Bucuresti sector 6, transport moloz judetul Ilfov, Transport moloz in Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Ce tipuri de moloz preluam in cadrul serviciului transport moloz Bucuresti?

Avem capacitatea logistica si personal calificat pentru a prelua orice tip de deseuri rezultate din constructii si/sau amenajari, cu exceptia deseurilor menajere. Precizam acest aspect, deoarece colectarea deseurilor din categoria moloz are reguli specifice si diferite de celelalte deseuri.

In principal, serviciul de transport moloz Bucuresti si zona judetului Ilfov asigura ridicarea oricaror materiale care pot intra in categoria resturi din activitatea de constructii. Aici sunt incluse resturi de caramida, pulbere si bucati de tencuiala, bucati de tamplarie, resturi de sticla, gunoi rezultat din repararea sobelor si a altor instalatii, tigla, alte resturi din lemn sau materiale de constructii.

De ce este special serviciul de transport moloz Bucuresti?

Firma noastra si-a organizat in mod specific activitatea de transport moloz Bucuresti datorita specificului impus de zona urbana. Desi cantitatile de moloz pot fi considerabil sporite in cazul unui imobil din Bucuresti, trebuie inteles faptul ca adesea este practic imposibil pentru a se interveni cu un container pana la fata locului. In acest caz, prezenta personalului calificat este singura solutie, molozul fiind sortat si incarcat in saci de rafie pana la jumatate din capacitate, pentru a rezista la transport. Ulterior, sacii sunt incarcati in masini de pana la 3,5 tone capacitate in m³. Intreaga prestatie este asigurata de personalul firmei CTA HIGH TRANS SRL.

Cum se decide capacitatea mijlocului auto pentru transport moloz Bucuresti?

Capacitatea de transport a mijlocului auto este decisa si in functie de amplasarea imobilului, a curtilor sau a aleilor de acces si de latimea partii carosabile si a posibilitatilor de stationare. In mod asemanator, se intervine si in zonele din jurul municipiului Bucuresti, respectiv in judetul Ilfov. In situatia in care accesul este lipsit de obstacole, firma noastra poate sa intervina cu un container.

Cum va asigurati un serviciu prompt pentru transport moloz Bucuresti?

In general, o lucrare de constructie (consolidare, recompartimentare, reamenjare etc.) produce deseuri si resturi intr-un ritm rapid si in scurt timp spatiul de lucru este sufocat prin prezenta noilor si a vechilor materiale de constructie. In acest moment, beneficiarii cauta de urgenta o firma pentru preluarea molozului.

O abordare inteleapta este de a contacta din timp o firma autorizata care poate oferi serviciul de transport moloz Bucuresti si in judetul Ilfov.

Date de contact:

mail: contact@transport-cta.ro; tel: 0771 571 045

transport moloz bucuresti sector 1
transport moloz bucuresti sector 2
transport moloz bucuresti sector 3
transport moloz bucuresti sector 4
transport moloz bucuresti sector 5
transport moloz bucuresti sector 6
Scroll to Top