Inchiriere container moloz, de diverse capacitati de la 3 m³ pana la 6, 7, 8 si 10 m³ in Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov – transport-cta.ro

Oferta este valabila pentru Bucuresti si judetul Ilfov.

Acest serviciu este foarte util atunci cand procesul de constructie, amenajare, consolidare, recompartimentare etc. este unul de durata. In aceasta situatie, nu se poate estima cantitatea de moloz si/sau alte deseuri care se pot aduna intr-o anumita perioada.

Ce este mai rentabil, sa apelez la inchiriere container moloz sau sa comand unul?

Alternativa cea mai rentabila este sa apelati la serviciul de inchiriere container moloz, ceea ce va asigura posibilitatea de a sorta si depozita molozul de orice tip, indiferent de ritmul lucrarilor. In plus, prin inchiriere container moloz santierul dv. este autonom din punct de vedere evacuare moloz si evitati momentele de supra solicitare in baza de programari.

Ce avantaje imi ofera serviciul inchiriere container moloz?

Contractul de inchiriere container moloz include si alte avantaje care pot fi negociate inca de la inceput. Astfel, valoarea inchirierii include transportul containerului spre beneficiar si preluarea de la acesta, ajustarea tarifului in functie de capacitatea containerului si/sau transportul selectiv spre locul de descarcare, respectiv groapa de gunoi. Transportul containerului se face cu o autospeciala adaptata capacitatii containerului.

inchiriere container gunoi pret
inchiriere container moloz

Cum se respecta masurile de protectie a mediului?

Desi folosim in general termenul ”moloz”, firma noastra va pune la dispozitie containere de diferite capacitati tocmai pentru a va usura activitatea de sortare si depozitare.

In general, molozul sau deseurile de santier sunt un amestec de diverse materiale de constructie considerate resturi sau rebuturi, precum si produsi chimici sau alte materiale. Astfel, amestecurile contin pe langa materiale de zidarie si materiale plastice, sticla, lemn, resturi de metal, materiale izolante. Unele se pot recupera, altele trebuie tratatate in locuri amenajate si dotate cu concasoare pentru macinare si triere. Produsul rezultat se numeste agregat si poate fi folosit in diverse amenajari.

Recuperarea prin sortarea anterioara este unul dintre marile avantaje care rezulta din serviciul de inchiriere container moloz, pentru a depozita in mod selectiv deseurile din constructii denumite moloz. Spre exemplu, caramizile, pietrele sau otelul din betonul armat pot sa capate noi utilizari, iar plasticul recuperat cu ajutorul unui dispozitiv de triere, poate sa fie reutilizat, la randul lui. De asemenea, azbestul din diverse materiale trebuie sa fie izolat si neutralizat numai in instalatii avizate.

Date de contact:

mail: contact@transport-cta.ro; tel: 0771 571 045

inchiriere container moloz
inchiriere container moloz preturi
inchiriere container moloz pret
inchiriat container moloz
inchirieri container gunoi
Scroll to Top