Debarasare moloz si Evacuare Moloz in Bucuresti si Judetul Ilfov

Firma CTA HIGH TRANS SRL si-a dezvoltat baza logistica si umana pentru a va putea oferi servicii de debarasare moloz in Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.

Ce inseamna debarasare in cazul deseurilor de tip moloz?

Prin debarasare a deseurilor de tip moloz se intelege activitatea de inlaturare a resturilor din constructii, precum si a tuturor materialelor care nu mai sunt necesare sau a obiectelor nefolositoare. Se mai poate avea in vedere degajarea sau eliberarea unui spatiu, incapere, teren, terasa etc.

Ce intelegem prin deseuri de tip moloz?

In general, prin deseuri de tip moloz denumim orice rest, gunoi, rebut etc. care rezulta in urma unei lucrari de constructie. Cele mai frecvente sunt fragmente de zidarie, resturi de mortar, bucati de caramida, bucati de sticla, resturi de lemn de la tocuri de usi sau rame si glafuri de la ferestre, resturi de teracota de la sobe sau seminee, segmente de instalatii sanitare si electrice vechi, fragmente mici de gresie, faianta, adezivi intariti, linoleum vechi, resturi de parchet de lemn sau laminat, ambalaje de la materiale de constructie, bucati de rigips, nisip, cofraje si alte materiale de constructie.

Cum se organizeaza o debarasare moloz?

Orice lucrare de constructie va produce o anumita cantitate de moloz. O actiune de debarasare moloz se organizeaza dupa anumite reguli. Proprietarul sau beneficiarul lucrarii de constructie solicita firmei noastre o debarasare moloz, iar reprezentantul firmei se deplaseaza pentru a estima volumul molozului care urmeaza sa fie debarasat. In functie de acesta se stabileste capacitatea mijlocului auto si necesarul de personal. Ulterior, personalul firmei va incarca molozul in container sau in saci de rafie si ii va transporta la mijlocul auto.

Care sunt principalele argumente pentru a solicita o debarasare moloz prin firma CTA HIGH TRANS SRL?

  • Detinem autorizatie pentru organizarea unor transporturi legale de tip debarasare moloz;
  • Avem experienta in acest tip de transporturi speciale;
  • Lucram dupa un program flexibil care poate raspunde oricaror necesitati;
  • Putem sa stabilim parteneriate de lucru pe toata durata lucrarii dv.;
  • Respectam legislatia privind protectia mediului cu privire la transporturile de debarasare moloz;
  • Acoperim intreaga zona a municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov;
  • Oferim posibilitatea de negociere a pretului pentru orice lucrare de debarasare moloz.

Date de contact:

mail: contact@transport-cta.ro; tel: 0771 571 045

debarasare moloz
debarasare moloz bucuresti si ilfov
evacuare moloz bucuresti si ilfov
Scroll to Top