Inchirieri bobcat, inchiriere bobcat, lucrari bobcat, oferim si manipulanti pentru bobcat in Bucuresti si zona judetului Ilfov oferite – transport-cta.ro

Firma CTA HIGH TRANS SRL poate sa asigure serviciul de inchirieri bobcat, pentru municipiul Bucuresti si zona judetului Ilfov. Preturile sunt negociate in functie de lucrare si timpul de executie pentru care se solicita inchirierea unui utilaj bobcat.

Tipuri de lucrari pentru care oferim servicii de inchiriere bobcat:

Inchirieri bobcat pentru demolari

Bobcatul este utilajul indispensabil pentru majoritatea lucrarilor de demolari. Aici includem toata gama de demolari de case, garduri, garaje, anexe gospodaresti sau alte constructii de un singur nivel din caramida sau chirpici.

Inchirieri bobcat pentru sapaturi

Eficienta unui bobcat este dovedita atunci cand aveti de efectuat sapaturi pentru orice tip de fundatie, pentru casa, piscina, pivnita, fosa septica sau gard. De asemenea, numai cu ajutorul unui bobcat se pot sapa santuri pentru alte amenajari complexe, cum ar fi realizarea unor retele de alimentare cu apa, retele de gaze, impamantarea unor retele electrice sau de telefonie, precum si racorduri de canalizare.

Dimensiunea unui bobcat il califica pentru o diversitate de lucrari care trebuie efectuate in spatii inguste. Un bobcat este mobil si manevrabil si i se pot atasa cupe multifunctionale.

inchiriere bobcat bucuresti si ilfov
inchiriat bobcat

Inchiriere bobcat pentru nivelare si curatare terenuri

Indiferent de deschiderea terenului pe care aveti de dezvoltat un proiect, prin inchiriere bobcat orice problema isi gaseste rezolvare. Aici putem include amenajari prin nivelare si curatare terenuri pentru curti, terenuri sportive, rigole sau santuri de scurgere.

Inchirieri bobcat pentru lucrari speciale de decopertare si de terasare

O lucrare de decopertare poate face parte dintr-un proiect mai complex si se poate realiza atat pentru suprafete acoperite de vegetatie, cat si pentru orice alt tip de suprafata.

Inchiriere bobcat pentru transport materiale pe distante scurte

Acest gen de lucrare poate sa fie efectuata de un utilaj bobcat atunci cand avem de transportat diverse cantitati de mortar pana la container sau a unor cantitati de pamant si/sau nisip si pietris atunci cand se amenajeaza o curte sau se pregateste turnarea unei fundatii.

Inchirieri bobcat pentru deszapezire

Serviciul de inchiriere bobcat este solutia ideala pentru momentele cand zapada blocheaza spatiile din parcari, garaje, cai de acces in centre comerciale sau ansambluri rezidentiale. Si in acest caz manevrabilitatea utilajului si posibilitatea de a i se atasa o cupa potrivita transforma un bobcat in cel mai eficient si rapid utilaj de deszapezire.

Dupa primirea comenzii dv. privind inchiriere bobcat acesta va fi transportat la locul indicat cu ajutorul unei autoutilitare de 3.5 tone.

Date de contact:

mail: contact@transport-cta.ro;  tel: 0771 571 045

Nivelări teren

Lucrări/Manipulare Bobcat

Decopertare straturi vegetale

Lucrare Bobcat – cu Picon (Picamer)

Mulcher tocat vegetație

Mulcher forestier

Săpături cu miniexcavator

lucrari bobcat bucuresti si ilfov
bobcat pentru demolari
inchirieri bobcat bucuresti si ilfov

Indiferent de serviciul dorit, nu ezitați să ne contactați!

Scroll to Top